Om Bil & Maskin

Teamet som jobbar på Bil & Maskin:

1 %
Michel Sinkkonen

Michel har jobbat med bilar i över 30 år. Hans specialitet är att serva och reparera amerikanska bilar och det kommer kunder från halva Sverige för att ta del av hans kunskap. Michel är en mycket bra problemlösare. Men givetvis så jobbar han med alla bilmärken.

1 %
Niklas
Lydig

Niklas är den som har arbetat längst i förtaget. Sten anställde honom efter han gjort lumpen och sen dess har han varit Bil & Maskin trogen. Niklas är en mycket duktig mekaniker och med hans erfarenhet och noggranhet så är bilen i dom bästa händerna.

1 %
Malin
Roth

Malin har arbetat med ekonomi i många år. Hon har arbetat på Bil & Maskin sen 2009 med kundmottagning, ekonomi och lagerhantering. Har du frågor kring service eller tidsbokning så vänder du dig till Malin.

1 %
Peter
Roth

Peter är bilmekaniker/ bilplåtslagare som hjälper till i verkstaden när det behövs. Han gör allt från  plåtskador till vanliga reparationer. Han är också den som hämtar reservdelar och håller ordning och reda i lokalerna, samt ta hand om miljöhanteringen.

Bil & Maskin
familjeförtag sen 1974

År 1974 startade Sten Samuelsson sin bilverkstad i Alvesta. Han specialiserade sig snabbt på att laga och serva märket Saab, men han tog även emot andra bilmärken. I många år så var bilverkstaden Stens liv, han jobbade långa dagar och ofta på helgerna.

År 2002 blev Michel Sinkkonen anställd på i företaget. Michel är sambo med Stens dotter Marie.

2009 lämnade Sten över företaget till hans andra dotter Malin som numera äger företaget tillsammans med Michel.

Service på Bil & Maskin

Dagens Bil & Maskin

Nu har vi jobbat i hop sen 2009 och vi är ett väl fungerande team som kompletterar varandra bra.  Vi jobbar på i samma anda som Sten, och vi sätter kunden i focus och försöker ge våra kunder så bra service som möjligt. Vi är en allbilverkstad så välkommen till oss oberoende vilket märke du har. Vi löser de flesta problem!

Kontakta oss

aDRESS

Fabriksgatan 16

342 32 ALVESTA

Kontakta oss

Telefon: 0472 475 25

Mail: info@bilom.se

Öppettider

Mån – Fre 7.00 – 16.30